Larko peegel

Talvepilt Tartust

Posted on: 2 12 2010

Selle vana pildi laadisin GoMaailma blogisse üles et talvepildi konkursil osaleda. Ega ei loodagi võistluspunkte saada ja tasuta reisi konkursil võita. Eesmärk on pigem jätkata tegevust antud blogikeskkonnas et blogimise eest punkte koguda ja hiljem need reisimiseks kasutada. Sellest juba kirjutasin septembris kui GoMaailma reisiblogi esmakordselt üles leidsin.

Pildikonkurss jätkub 15. detsembrini. Määrustes pole selle kohta midagi kirjas, mitu postitust tohib konkursile esitada. Seega pole välistatud, et paneksin veel talvepilte juurdegi, ikka selleks et punkte blogipostituste avaldamise läbi koguda. [Edit:Vaata kommentaari allpool.] Konkursil teevad niikuinii need ilma, kes piltistada ka tegelikult oskavad 🙂 Mul aga punktiarve tasakesi tiksub ja võib-olla jõuan kunagi järgmisel aastal punktide eest pisikese reisi ette võtta.

Kui aga keegi tingimata tahab mulle pluss- või miinuspunkte anda, saab seda postituse juures teha. Oma Facebooki sõpru ma spämmima ei hakka. Seega fännigu GoMaailma Facebooki lehekülge igaüks kes tahab. Ise tahtsin.

Sildid:

4 kommentaari to "Talvepilt Tartust"

Seal on selline löik:
Ja paneme reeglid kah paika:

Võistlusel osalemiseks pead olema liitunud GoMaailma blogiga ning olema GoMaailma fänn Facebookis
Võistlusel saab osaleda AINULT ühe pildiga.
Üleslaetava pildi maksimaalne suurus tohib olla kuni 2 Mb,
resolutsioon peab olema vähemalt 800 x 600, kuid mitte suurem kui 1024 x 768
Lisatud piltidega saad tutvuda Talvepildi kategooria all
Iga Goblogisse laetud pildi all on Facebooki “Soovita” ehk “Recommend” nupp. Võidab pilt, millel on võistluse lõpuks kõige rohkem fänne, ehk neid, kes on “Soovita” nuppu vajutanud.
Pea meeles, et vahva pildi juurde peab käima ka vahva allkiri/legend/seletus, sest just see on üheks eelduseks, mille põhjal valib GoMaailm välja lisaauhinna saaja.

Nii et kahjuks yks pilt.
Ma ise veel mötlen, aga jutuvöistluse juba lasin mööda ja teiseks see spämmimise maik on asjal juures.
Vöistlusi on siin-seal ilma taolise lisata. Jöuaks neistki osa vötta…

Tänan tähelepanu juhtimast. See oli küll hästi varjatud info, sest minu silma ei satunud, ehkki seda otsisin. Pole ka täitsa kindel, kas mu originaalpilt antud raamidesse mahub, aga tähtsaim on see, et punktid postituse avaldamise eest juba näpus 🙂

Ma ka käisin uuesti seal GO-lehel, ja nyyd saan aru, mis punkte kogud ;). Mind need ei huvita, me reisime niikuinii mehega koos, ja peamiselt tema punktide eest. Aga tema saab neid jälle selle eest, et reisib ;). Igatahes siiani on see nii, et tööreiside hotelli- ja lennupunktid saab eraviisiliselt ära kasutada. Kuni see nii on, kasutame ka.
Aga reisijutte olen palju kirjutanud, eriti meeldis mulle kunagi Est.Air’i reisjuttude vöistlus, laheda öhkkonna pärast. Ega sealt midagi suurt saanud (ma sain vist tassi, läptopi koti…vms), aga inimesed oli löbusad ja nalja sai palju. Siiani nutan taga seda seltskonda. Usun, et see oli 2000-ndate alguses.

Reisipunktide kogumine on küll enam-väem katsetuse korras pullitegevus. Võib-olla saan nende eest järgmisel aastal ühe korra Lätis või Soomes ära käia, aga rohkemat ka ei tahagi. Asi seegi, kuigi muidugi loodan, et senisest rohkem oleks võimalik kirjutamise eest korralikut tasu saada.

Räägi kaasa

Tööalased teenused

RSS Mu värskeimad postitused

  • Tekkis viga, ilmselt see uudisevoog ei tööta. Proovi hiljem uuesti.

Rubriigid

Arhiiv

RSS Eestikeelsetes blogides

  • Tekkis viga, ilmselt see uudisevoog ei tööta. Proovi hiljem uuesti.

RSS Soome blogides

  • Tekkis viga, ilmselt see uudisevoog ei tööta. Proovi hiljem uuesti.

RSS Ingliskeelsetes blogides

  • Tekkis viga, ilmselt see uudisevoog ei tööta. Proovi hiljem uuesti.

RSS Saksakeelsetes blogides

  • Tekkis viga, ilmselt see uudisevoog ei tööta. Proovi hiljem uuesti.

RSS Skandinaavia blogides

  • Tekkis viga, ilmselt see uudisevoog ei tööta. Proovi hiljem uuesti.